Első kép Második kép Harmadik kép Negyedik kép
Szolgáltatások

JANE DESIGN AND PHOTO”A MINŐSÉG A MEGJELENÉSNÉL KEZDŐDIK!”

Éttermi kiadványok


Az éttermi szóró étlap egy olyan többoldalas, füzetszerű, színes kiadvány, amely kifizetődő mind az étterem, mind a benne szereplő cégek, illetve vállalkozások számára. Minden hirdetés, illetve az azokat keretező étlap professzionálisan megtervezett, igényes megjelenést biztosít mindegyik fél számára.

A konkurensekre való tekintettel ebben a témában referenciáinkat korlátozottan publikáljuk.

Grafika (arculattervezés) LOGÓ, NÉVJEGY, SZÓRÓLAP, PLAKÁT, ...


Cégünk kreatív grafikai tervezéssel, arculattervezéssel, logótervezéssel, névjegykártya, szórólap, plakátkészítéssel, kiadványszerkesztéssel és fotózással is foglalkozik. Fő célunk az igényes grafikák készítése és a minőségi reklámozás! Egy cég arculata rendkívül sokoldalú: a nyomtatott reklámtól (névjegykártya, szóróanyag, levélpapír, céges boríték, kedvezmény kártyák, ajándékutalványok, bérletek, stb.) a digitális megjelenésig (professzinális weboldal és igényes facebook oldal). Ehhez társulhat arculati fotózás is, amely vagy az egyedi reklámhoz készített kreatív fotót vagy termékfotót is jelentheti! Másik profilunk az esküvői grafika (esküvői meghívó, ültetőkártya, ajándék füzetek, könyvek, ajándékok, vendég könyvek és bármilyen egyedi grafikai kívánság) és az esküvői fotózás.

Esküvői grafika


Manapság az esküvői dekoráció szerves részévé vált az esküvői grafika. Rengeteg grafikai termék előfordulhat egy esküvőn: a három alap dolog, a meghívó, az ültető kártya és a menükártya mellett divat a grafikai szalvétagyűrű, asztalszámozás, esküvői ujjlenyomat fa, köszönetajándék, esküvői kreatív fotóalbum és bármi, amit a pár megálmodik.
Esküvői meghívó esetén is több részletről beszélhetünk: a legkorábban elkészítendő, az amerikai szokásból átvett Save the Date kártya, azaz Emlékezz a dátumra kártya, amely által a meghívott vendégek már jóval az esküvő előtt megtudják az időpontot, amikor még a részletek nem tisztázottak. Így később nyugodt szívvel adható át a meghívó az esküvő részleteivel. Ehhez párosul egy boríték, és egy lezáró pánt is, amin a jegyesek monogramja található.
Távoli rokonok vagy ismerősök számára postázható válaszkártyát is lehet készíteni, amin feltűntethetik válaszukat, hogy el tudnak-e jönni a nagy napra. Rövid kérdőív is feltehető, hogy melyik ételt preferálják jobban, illetve hogy van-e vegetáriánus a vendégek között. A több elemes meghívóhoz külön kinyitható zsebes borítékot is lehet választani.
A színvilágot és a különleges kéréseket a jegyes pár elképzeléséhez igazítjuk, nem sablonok alapján dolgozunk. Célunk a legmodernebb esküvői divat megteremtése minden ügyfelünk számára.

Termékfotózás


Műtermünkben tárgyfotósátorban történő termékfotózás kérhető. Az arculati fotózás érhető egy reklámozásra készülő termék (pl. üdítőital) fotózására, illetve egy szolgáltatás, szalon, munka beltéri fotózása (pl. fodrászat, kozmetika, stb.) vagy komolyabb reklámozáshoz kreatív arculati fotózás, mely alatt a termék modell általi reklámozását értjük, kreatív, előre eltervezett és átbeszélt környezetben, illetve dekorációval.

Portfólió fotózás/modell fotózás


Műtermi, vagy szabadtéri portfólió fotózás több alkalomra is lehetséges: diplomamunka fotózás, ajándék portfólió fotózás, páros-szerelmes fotózás, családi fotózás. Évszaktól és virágzásoktól függően többféle szabadtéri fotózás kérhető: téli havas fotózás, tavaszi cseresznyevirágzásos fotózás, nyári napraforgó, levendula, búzamezős fotózás, őszi faleveles fotózás. Műtermünkben van lehetőség fehérneműs fotózásra is, melyet kérésre legnagyobb diszkrécióval kezelünk.

Kreatív fotózás


A kreatív fotózás nevéből is adódóan nem egy átlagos portfólió fotózás. Azok számára ajánlott, akkor nem egy átlagos fotósorozatot szeretnének magukról, hanem egy különleges környezetben, hosszasabb előkészítést és több kelléket igénylő fotózásra vágynak. Ez lehet páros-romantikus fotózás, esküvői kreatív fotózás vagy egyszemélyes fotózás.

Esküvői fotózás


Egy esküvői fotózás több részből is állhat. Az esküvő előtt a fotós és az ifjú pár egymásra hangolódását segítheti az E-session, azaz Eljegyzési fotózás, mely lehet egy klasszikus képsorozat a frissen eljegyzett párról és vagy egy kreatív-romantikus fotózás, ahol a szerelmesek extrémebb képekért bátran pózolnak a kamera előtt. Ezután következik a kreatív esküvői fotózás, ahol az esküvő előtt, közben vagy után készülnek külső helyszínen kreatív képek a párról. Végül a lakodalom fotózása, egy egész napos fotózás, ahol a készülődéstől a táncos mulatságig követi a fotós a jegyes párt.